Taga 画像 & 動画

El cim del #taga pot ser un cim de vaques. Però els més de 1000 m+ desde Ribes #deunido!

51 0

😔👊🏻SO SHOULD GIVE UP BUT REALLY I CAN GIVE UP 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 JAJAJA la cancion de @realstraykids Give up temAzOooooOoo000 PEPPA WHAT ARE YOU DOING WITH STRAY KIDS!!! Jajaja BasTa Salu2 que me rei juerte lol Bueno primer post with my face uwu Jajaa estube como una hora tratando de hacerlo bien y pues creo que ese es el resultado con el diseño de la pic idk solo pido claps for me One minute of claps 🤠✌🏻🇭🇲 So.. sip actualizare luego.. (ni publico las fotos de cusco xq ja flojeritis aguditis ) algun dia lo hare lo prometo :) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 #like4likes #likeforlikes #like4likes #likeforlikeback #likeforfollow #likers #likeforlikeback #l4l #F4F #foryou #follow4followback #follow4like #followforfollowback #followbackinstantly #likeinstaly #liketime #peruvian #aesthetic #vintage #sunflower#taga

41 22

Tebgahi yan na mn sholape nina 😑 Hakar to tebgahi De na3mata singlye zani #taga ji jbir nakn

291 33

Màgics moments... #taga

22 2

Која е функцијата на ТАГАТА во твојот живот? Дали е можно прифаќање на загубата без тагување? Тагата има голема улога во целиот процес на справување со загубите во нашиот живот. Таа го отпочнува целиот процес на тагување. На почетокот ја намалува нашата енергија и ентузијазам. Потоа го продлабочува процесот на тагување со тоа што го успорува целиот метаболизам на твоето тело, со цел да ти овозможи простор да се повлечеш за да можеш да жалиш и тагуваш по настанатата загуба. Целиот овој процес води кон прифаќање на загубата, реорганизација на твојата личност и живот, за еден ден да дојдеш до моментот на прифаќање на истата. Можеби во нашите очи тагата е негативна и непријатна емоција, но благодарение на тагата имаме пат до прифаќањето на новата реалност. 💙 . . . #менталноздравје #грижазасебе #психологија #наратива #тага #загуба #депресија #mentalnozdravje #mentalnozdravlje #psihologija #psihoterapija #depresija #taga #grizazasebe #emocii #mentalhealthawareness #mentalhealthisimportant #psychology #psychotherapy #emotions #sad #sadness #mentalhealth

17 0

Love this boy!

16 1

(⛰️) crònica d'un cim anunciat: què hi ha fins a dalt? quan queda? i si esmorzem? quan queda? parem un ratu? quan queda? és la creu aquella? quan queda, fins a baix? . . #Taga

154 12

多賀大社へ。 「お多賀さん」には、暑い中でもそれなりに参拝者あり。 イザナギ、イザナミがご祭神。 日本を作った国産みの神様です。 暑くて、じっくり味わう根性なし。 親戚の近くなので、子供の頃に来てるのかもしれないけど、全く記憶ありません。子供の頃に行く寺社は、そんなものなのかも。 #滋賀 #多賀 #多賀大社 #神社仏閣 #神社 #寺社 #神社仏閣巡り #滋賀観光 #観光 #神社巡り #japan #shiga #taga #tagataisha #japaneseshrine

21 2
© 2019 foati.com
This service uses the Instagram API but is not endorsed or certified by Instagram.